Novinky

Důležitost získání certifikátu ISO 13485

Při nákupu zdravotnických prostředků pro domácí použití existuje certifikace, na kterou si můžete dávat pozor, abyste měli jistotu, že to, co kupujete, je vysoce kvalitní a bezpečné. Toto je certifikát ISO 13485, který společnost Koite Health získala za své antibakteriální zubní přístroje: Lumoral.

Co je ISO 13485

Než se ponoříme do specifik, znamená ISO mezinárodní organizaci pro standardizaci. Je to organizace zaměřená na vývoj dobrovolných standardů, které zaručí bezpečnost a kvalitu produktu. ISO také podporuje inovace na globálním trhu.

Certifikace ISO 13485 se uděluje organizacím, které prokazují schopnost poskytovat kvalitní zdravotnické prostředky a související služby. Abyste se kvalifikovali pro tuto certifikaci, musíte důsledně splňovat zákaznické a další příslušné regulační požadavky.

ISO 13485 je absolutním požadavkem na výrobu lékařských přístrojů a zařízení. Tato certifikace zaručuje, že všechny nástroje, postupy a procesy výrobní společnosti vyhovují předpisům o lékařských službách.

Důležitost certifikace ISO 13485

Bezpečnost a kvalita zaručena

Jak již bylo zmíněno dříve, pokud je lékařský přístroj certifikován podle ISO 13485, můžete si být jisti, že byly dodrženy maximální protokoly o bezpečnosti a kontrole kvality produktu po celou dobu jeho životnosti. To zahrnuje operace subdodavatele.

Konzistence produktu a neustálé zlepšování

Pokud je výrobce certifikován podle ISO, je zaručena konzistence kvality. Nejen to, jeden z principů ISO zajišťuje, že certifikovaná organizace se nadále vyvíjí k lepšímu. Výrobci s touto certifikací ISO neustále hledají způsoby, jak zlepšit své procesy, aby mohli během cesty omezit problémy a mít více času na dodávku vysoce kvalitních produktů a služeb.

Zařízení pro dentální hygienu s certifikátem ISO 13485 pro domácí použití

Společnost Koite Health má certifikát ISO 13485 pro Lumoral, antibakteriální lékařský přístroj pro domácí použití, který pomáhá předcházet chorobám ústní dutiny a bakteriálním infekcím.

Certifikace zaručuje, že Koite Health je designér, výrobce a výrobce kvalitních a bezpečných zdravotnických prostředků. Rovněž posiluje roli společnosti Koite Health jako partnera pro vývoj produktů pro mezinárodní obchod v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutických přípravků.

Certifikaci uděluje SGS, přední světová inspekční, ověřovací, testovací a certifikační společnost.

Co je Lumoral?

Lumoral je technické řešení ústní vody, které ničí i mikroskopické bakterie zubního plaku v ústech. Toto zařízení lze zakoupit online a lze jej snadno používat doma.

Tento zdravotnický prostředek je zvláště účinný proti Streptococcus mutans, bakteriím, o nichž je známo, že hrají významnější roli při zhoršování zubního kazu a paradentózy.

Hlavní výhodou této světelně aktivovatelné technické ústní vody oproti běžným ústním vodám je přesnost a vynikající antibakteriální síla při aktivaci světlem. Tam, kde normální ústní vody ovlivňují celý orální mikrobiom, se technická ústní voda zaměřuje pouze na ty bakterie v zubním plaku, přičemž zbytek ústního mikrobiomu ponechává v klidu.

Přesnost metody Lumoral je ideální pro kontinuální použití při prevenci orálních onemocnění bez obav z negativních vedlejších účinků, které jsou spojeny s jinými antibakteriálními domácími metodami, jako jsou chlorhexidinové ústní vody.

Používejte přípravek Lumoral dvakrát týdně pro zdravější ústa

Posuňte svou ústní hygienu na novou úroveň s nejúčinnějším ústním vyplachováním na trhu. Toto ISO certifikované zařízení aktivované světlem je bezpečná, osvědčená a snadno použitelná metoda pro zlepšení zdraví ústní dutiny.

Pravidelné užívání přípravku Lumoral může pomoci předcházet zánětu dásní. Eliminuje nezdravé bakterie způsobující zubní kaz a podporuje zdravou flóru a zdraví dásní.

Lumoral používejte dvakrát týdně před čištěním zubů, abyste zlepšili dentální hygienu a zdravé dásně. Získejte jeden hned a užijte si bezplatné doručení po celé Austrálii.